[gtranslate]

Copywriting - Texte publicitare eficiente

Echipa noastră de copywriteri este pregătită pentru a scrie texte de înaltă calitate pentru orice domeniu de activitate (de la mâncare de câini, până la contabilitate), care vor atrage noi vizitatori pe site-ul tău – și vânzări.

copywriting si texte publicitare

Transformă conținutul în trafic și venituri

Ai vrea să atragi mai multi clienți.

Și știi că o strategie profitabilă de marketing începe cu conținuturi digitale convingătoare și captivante pe care le prezinți pe site, pe social media și în campaniile de promovare de pe Google și Facebook.

Doar că ai o multime de lucruri la care te gândești. Sunt o tonă de lucruri pe care trebuie să le faci. Te îngrijorezi că vei pierde timp scriind texte care, ori vor fi îngropate sub cele ale competiției, ori nu vor fi luate în seamă de internauți.

Dacă ai găsi un partener de marketing care să lucreze pentru tine din spatele cortinelor?

Imaginează-ți că îți vei putea lua gândul de la administrarea site-ului și că te vei putea concentra pe ceea ce te interesează. Și poate că, cu atât timp liber, vei ajunge să faci acel lucru de 10x mai bine.

Ce poate face un copywriter pentru afacerea ta?

copywriting text

Stabilește autoritate și insipiră încredere

Echipa noastră va lucra cu și pentru tine pentru a crea vocea specifică brandului tău, pe care urmăritorii tăi o vor recunoaște oriunde. În plus, textele publicitare reușite te vor consacra drept o autoritate în domeniu, câștigând încrederea publicului și a motoarelor de căutare.

copywriting-marketing

Te pune în lumina reflectoarelor digitale

Rețeta perfectă include o cantitate industrială de research folosită, ori pentru crearea bulgărilor de texte, ori pentru asezonarea conținutului deja existent de pe site-ul tău. Rezultatul în ambele cazuri este un site cu un număr ridicat de vizite.

Crește vânzările online

Publicul tău nou îți va vedea afacerea ca pe un prieten de încredere și ca pe o soluție la problemele lui. Facem asta prin metode testate în timp, aliniind produsele sau serviciile tale cu nevoile clientilor. Asta e ceea ce aduce vânzări.

Conținut seducător în 3 pași

servicii copywriting

Preluăm cererea clientului

Odată primită cererea ta, începem colaborarea. Determinăm împreună strategia de conținut, în funcție de nevoile afacerii tale.

Alocăm materialul unui redactor

Acesta va citi. Și va citi. Și va mai citi încă puțin. Se va documenta până când va ști destule despre afacerea ta, despre domeniul din care face parte și despre publicul țintă.

servicii copywriting si text publicitar

Livrăm produsul final

Desigur că, înainte de a publica orice material în numele tău, ne asigurăm că ești mulțumit și că textul se potrivește cu cerințele tale. Îndată ce ne-ai dat acceptul, materialul o să iasă în lume ca să răpească atenția publicului.

Ce servicii oferim?

copywriting si text publicitar

Copywriting pentru site

Alege texte bine documentate, optimizate pentru SEO, corecte gramatical și orientate spre vânzare.

copywriting magazin online

Descrieri de produse

Scopul acestui serviciu este simplu. Te vom ajuta să ai vânzări noi generate de un SEO corect și de un conținut textual profesionist care va captiva potențialii tăi clienți.

copywriting social media

Postări pentru social media

Crearea și administrarea corectă a canalelor de social media înlesnește comunicarea cu cumpărătorii, te ajută să primești feedback și consolidează încrederea consumatorilor în brand.

texte creative

Articole pentru blog

Articolele de blog ajută la creșterea încrederii consumatorilor prin aportul de informații revelante și valoroase. În același timp, îți crește vizibilitatea în mediul online.

Traduceri

Te putem ajuta să îți crești publicul internaut prin traduceri ale paginilor web, care nu se limitează la simple transpuneri dintr-o limba în alta.

campanie copywriting

Texte pentru campanii de marketing

Construim texte inteligente pentru campanii de marketing capabile să genereze câștiguri importante antreprenorilor.